DEVOXX 2013

Fællestur til DEVOXX-2013 - Tilmelding nu lukket

Den Belgiske version af Javagruppen hedder BeJUG og de arrangerer igen i år deres Java konference - DEVOXX i Antwerpen. Konferencen foregår, ligesom de forrige år, i biografkomplekset MetroPolis Antwerp.

Javagruppen har igen i år besluttet at arrangere en fællestur til DEVOXX for foreningens medlemmer, og vi plejer at have fuldt hus ca. 1 måned før afgang, der i år er 10. november 2013.

Sloganet er for devox 2013 er "Ready for your rebirth?", og med bl.a. release af Java EE 7 og ny api for HTML 5 er der meget at holde sige up-to-date på. Emnerne mange: HTML5, Cloud, JavaEE, Mobile, JVM languages.

DEVOXX er et rigtig godt alternativ til JavaOne, blot i noget mindre skala. Der er plads til ca. 3.500 deltagere. Konferencen plejer at være godt besøgt, og der er faktisk altid udsolgt!

Valg af tur

Der er i alt booket 40 pladser, og tilmelding foregår efter "først til mølle" princippet.

Der er mulighed for at vælge mellem to ture:

 1. University + konference (søndag til fredag) - 30 pladser.
 2. Kun konference (tirsdag til fredag) - 10 pladser.

Begge ture indeholder følgende:

 • Fly fra Kastrup til Bruxelles tur / retur på økonomiklasse uden forplejning ombord ud over en kop kaffe / the eller vand.
 • Bus transfer fra Bruxelles lufthavn til hotellet. Der serveres en sandwich, samt en vand eller øl på bussen på vej mod hotellet.
 • Hotel ophold, inklusiv morgenmad, på RADISSON BLU ASTRID i enkeltværelse i den ønskede periode. (Radisson Blu Park fra sidste år er nu et alderdomshjem! :-)
 • Kort til offentlig transport i Antwerpen
 • Konference gebyr
 • Bus transfer fra hotellet til Bruxelles lufthavn fredag eftermiddag. Der serveres en sandwich, samt en vand eller øl på bussen på vej mod lufthavnen.
 • Alle skatter i forbindelse med hotelopholdet, samt på nuværende tidspunkt kendte passagerafgifter og brændstoftillæg i Danmark og Belgien.
 • Obligatorisk bidrag til Danmarks Rejsegarantifond og produktansvarsforsikring.
Javagruppens rejsearrangør Carlson Wagonlit Travel står for opkrævning af det samlede beløb, som indeholder alle udgifter til ovenstående.

Priser

Tur 1 - University + konference

Afrejse søndag den 10. november 2013 fra Kastrup.

Den samlede pris ex. moms er DKK 16.425,00 + moms DKK 453,58 i alt DKK 16.878,58.

Tur 2 - Kun konference

Afrejse tirsdag den 12. november 2012 fra Kastrup. 

Den samlede pris ex. moms er DKK 11.250,00 + moms DKK 319,08 i alt DKK 11.569,08.

Hjemkomst for begge ture: fredag den 15. november 2010

Tillægspriser

Forsikringer

I tilkøb til ovenstående fåes både rejse- og sygdomsafbestillingsforsikring. Priserne fremgår på tilmeldingssiden.

Tilslutning til fly i København

Det er muligt, at tilkøbe tog eller flyrejse til og fra København. Carlson Wagonlit er behjælpelig med dette mod gebyr.

Bemærk

 • Priser er udregnet efter priser, skatter/afgifter, regler og valutakurser per. juni 2013., og at der kan forekomme justeringer.
 • Der er ikke inkluderet middage i ovenstående priser - dette er for egen regning.
 • Det gule sygesikringskort dækker ikke under erhvervsrejser!

Transport

Hvis man ikke ønsker at gå til konferencen er der rig mulighed for at finde offentlig transport i form af busser og metro.

Vi har købt et kort til den offentlige transport i Antwerpen

Radisson Blu Astrid Hotel

Koningin Astrid Plein 7
2018 Antwerpen
Belgien

Telefon: +32 (0)3 2013 12 34
www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp


Vis stort kort

Faciliteter

Dejligt førsteklasses hotel beliggende centralt lige over for Antwerpens historiske hovedbanegård. Hotellet har 247 værelser med alle moderne faciliteter heriblandt gratis Internet opkobling, restaurant og brasserie, helsecenter og 18 mødelokaler af varieret størrelse. Ud over dette er hotellet kendt for sit imponerende Aquatopia, et kæmpe indendørs akvarium med 10.000 fisk og krybdyr i deres naturlige omgivelser.

Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen bliver kaldt datter af Scheldt-floden og er den næststørste by i Belgien. Den halve million indbyggere kalder den ”storbyen” og er kendt i Belgien for deres ringe beskedenhed. Byens havn er den næststørste i Europa, efter Rotterdam. Derudover byder byen på mange fine arkitektoniske højdepunkter, hvoraf mange kan dateres tilbage til det 16. og 17. århundrede. Ødelæggelserne under 2. verdenskrig har desværre slået skår i den gamle bydel, men der er stadig mange spændende monumenter. Fortiden er også bevaret igennem Peter Paul Rubens’ malerier fra starten af det 17. århundrede.

Antwerpen er verdenscentrum for diamanter og et besøg i diamantdistriktet omkring banegården er et besøg værd. Dette er også den jødiske del af byen og de mange ortodokse jøder giver byen et udtryk, der ikke findes i andre belgiske byer.

Rejseplan

Her følger rejseplanen for tur 1 - University + konference:

Søndag den 10. november Kl. 13.10 Check-in i Kastrup lufthavnen terminal 3 (seneste mødetid).
  Kl. 15:10 Afrejse fra Kastrup lufthavn. SK1593
  Kl. 16:40 Ankomst Bruxelles lufthavn.
  Kl. 17.25 En lokal repræsentant for Carlson Wagonlit Travel møder gruppen i lufthavnen og sørger for transport til hotellet.
Mandag den 11. Kl. 09.00 University check-in
Fredag den 15. Kl. 14.30 Bustransfer fra hotellet til Bruxelles lufthavn.
  Kl. 16:30 Check-in i Bruxelles lufthavn.
  Kl. 17:30 Afrejse fra Bruxelles lufthavn med SAS / SK1594.
  Kl. 19:00 Ankomst i Kastrup lufthavn.

Her følger rejseplanen for tur 2 - Kun konference:

Tirsdag den 12. Kl. 13:40 Check-in i Kastrup lufthavnen terminal 3 (seneste mødetid).
  Kl. 15:10 Afrejse fra Kastrup lufthavn.
  Kl. 16:40 Ankomst Bruxelles lufthavn.
  Kl. 17.30 En lokal repræsentant for Carlson Wagonlit Travel møder gruppen i lufthavnen og sørger for transport til hotelletl.
Onsdag den 13. Kl. 09:00 Konference check-in
Fredag den 15. -- Som for tur 1

Vigtigt

For danske statsborgere kræves ikke visum til Belgien.

Eventuelle deltagere, der ikke har dansk statsborgerskab, skal muligvis have visum. Derudover anbefaler vi, at visumreglerne checkes igen ca. 14 dage før afrejse, da der med kort varsel, kan ske ændringer i reglerne.

Vær opmærksom på, at flere lande kræver, at passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets længde.

Carlson Wagonlit Travel tilbyder at hjælpe med viseringen mod betaling.

Spørgsmål

Har du nogen spørgsmål til turen kan du kontakte Martin Boel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv venligst "DEVOXX-2013" i emnefeltet.

Tilmelding

Tilmelding er nu lukket.

Vi ser frem til endnu en spændende konference og en hyggelig fællestur derned.

 
javagruppen Årets sidste J-Cafe og juleafslutning i Vest. @e2y_commerce i fuld gang med at præsentationer hvad de arbejder på. https://t.co/A34irDYZ4H
javagruppen RT @Nievesancho: @Javagruppen holds J-Cafe and Christmas closing in west on December 13th from 17.00 - 19.00 at e2Y in Aarhus (Ecopark). ht…
javagruppen Husk vi holder J-Cafe og juleafslutning i Vest den 13 december hos @e2y_commerce i Århus. Det bliver noget med et… https://t.co/3hBXmKGDY5
javagruppen Kom og få æbleskiver hos @e2y_commerce og hold årets sidste J-Cafe i Århus den 13 december. For tilmelding se her https://t.co/VdtlPfiX4X