Devoxx 2009

Fællestur til DeVoxx'09

 

Du (læs din chef) syntes det er for dyrt, for besværligt og for lang en rejse at komme til JavaOne i San Francisco (som i øvrigt allerede er overstået) - derfor skal du i stedet overveje at komme til Devoxx'09 i Antwerpen (Belgien).

Den Belgiske version af Javagruppen hedder BeJUG og de arrangerer for 7. gang Devoxx'09 (Tidligere JavaPolis). Konferencen foregår i biografkomplekset MetroPolis Antwerp.

DeVoxx er et rigtig godt alternativ til JavaOne, blot i noget mindre skala. Der er plads til ca. 3.000 deltagere på denne 8. udgave af DeVoxx. Konferencen plejer at være godt besøgt, og der er faktisk altid udsolgt!

Javagruppen har igen i år besluttet at arrangere en fællestur til Devoxx'09 i Antwerpen for foreningens medlemmer.

Valg af tur

Der er i alt booket 30 pladser og tilmelding foregår efter "først til mølle" princippet.

Der er mulighed for at vælge mellem to ture:

 1. University + konference (søndag til fredag) - 15 pladser.
 2. Kun konference (tirsdag til fredag) - 15 pladser.

Begge ture indeholder følgende:

 • Fly fra Kastrup til Bruxelles tur / retur på økonomiklasse uden forplejning ombord.
 • Bus transfer fra Bruxelles lufthavn til hotellet.
 • Hotel ophold, inklusiv morgenmad, på Hotel Alfa De Keyser i enkeltværelse i den ønskede periode.
 • Bus transfer fra hotellet til Bruxelles lufthavn fredag eftermiddag.
 • Alle skatter i forbindelse med hotelopholdet, samt på nuværende tidspunkt kendte passagerafgifter og brændstoftillæg i Danmark og Belgien.
 • Obligatorisk bidrag til Danmarks Rejsegarantifond og produktansvarsforsikring.

Priser

Tur 1 - University + konference

Afrejse søndag den 15. november 2009 fra Kastrup. Pris ca. kr. 7.300,-, som opkræves af Javagruppens rejsearrangør Carlson Wagonlit Travel. University & konferencepas koster ca. kr. 4.200,- (+ belgisk moms 21% =ca. kr. 4.970 ),- som opkræves af Javagruppen.

Den samlede pris er ca. kr. 11.900,-

Tur 2 - Kun konference

Afrejse tirsdag den 17. november 2009 fra Kastrup. Pris ca kr. 5.300,-, som opkræves af Javagruppens rejsearrangør Carlson Wagonlit Travel. Konferencepas koster ca. kr. 2.700,- (+belgisk moms 21% =ca. kr. 3.170) som opkræves af Javagruppen.

Den samlede pris er ca kr. 8.500,-

Hjemkomst for begge ture: fredag den 20. november 2009

Tillægspriser

 

Forsikringer

I tilkøb til ovenstående fåes både rejse- og sygdomsafbestillingsforsikring. Priserne for 4/6 dage er hhv. kr. 390,-/650,- for rejseforsikring og kr. 210,-/388,- for sygdomsafbestillingsforsikring.

Kreditkort gebyr

Hvis der betales med Diners/Master Card/American Express betales et gebyr på kr. 100,-

Tilslutning til fly i København

Det er muligt, at tilkøbe tog eller flyrejse til og fra København. Carlson Wagonlit er behjælpelig med dette mod et mindre gebyr.

Bemærk

 • Priser er udregnet efter priser, skatter/afgifter, regler og valutakurser per. 26. juni 2008, og at der kan forekomme justeringer.
 • Der er ikke inkluderet middag i ovenstående priser - dette er for egen regning.
 • Alle priser er incl. 25% moms.
 • Det gule sygesikringskort ikke dækker under erhvervsrejser!

Hotellet

Hotellet

Vi har booket os ind på et centralbelligende hotel som ligger inden for mulig gå afstand fra konference (ca km. 3-4). Hotellet ligger ca midt imellem banegården og den helt centrale del af byen. Det er det samme hotel som vi har brugt de forrige år, og vi har været godt tilfredse med kvaliteten.
ALFA DE KEYSER HOTEL

De Keyserlei 66-70
2018 Antwerp
Belgium
Tel.: 0032 06 7460
Fax: 0032 32 3970
http://www.dekeyserhotel.be

Moderat delux hotel i centrum af Antwerpen. Hotellets 123 værelser er fordelt på 8 etager og er indrettet med aircondition, balkon/terrasse, kaffemaskine, mini-bar/køleskab, værdiboks, telefon og satellit-tv. På hotellet findes blandt andet biludlejning og vekselkontor, fitnesscenter med spabad og både indendørs og udendørs swimmingpool, samt tre mødelokaler med plads til 175 personer.

Se en oversigt over konference sted og hotel-placering her på Google Maps

Transport

Der arrangeres fælles bustransport med de offentlige busser hhv. mandag og onsdag morgen, hvis der er stemning for det.

Hvis man ikke ønsker at gå til konferencen skulle der være rig mulighed for at finde offentlig transport i form af busser.

Der kan købes både enkelt ture, ti turskort og ugekort på bussen. Husk kontanter!

Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen bliver kaldt datter af Scheldt-floden og er den næststørste by i Belgien. Den halve million indbyggere kalder den ”storbyen” og er kendt i Belgien for deres ringe beskedenhed. Byens havn er den næststørste i Europa, efter Rotterdam. Derudover byder byen på mange fine arkitektoniske højdepunkter, hvoraf mange kan dateres tilbage til det 16. og 17. århundrede. Ødelæggelserne under 2. verdenskrig har desværre slået skår i den gamle bydel, men der er stadig mange spændende monumenter. Fortiden er også bevaret igennem Peter Paul Rubens’ malerier fra starten af det 17. århundrede.
Antwerpen er verdenscentrum for diamanter og et besøg i diamantdistriktet omkring banegården er et besøg værd. Dette er også den jødiske del af byen og de mange ortodokse jøder giver byen et udtryk, der ikke findes i andre belgiske byer.

Rejseplan

Her følger rejseplanen for tur 1 - University + konference:

Søndag den 15. Kl. 13.45 Check-in i Kastrup lufthavnen terminal 3 (seneste mødetid).
Kl. 15:15 Afrejse fra Kastrup lufthavn.
Kl. 16:45 Ankomst Bruxelles lufthavn.
Kl. 17.30 En lokal repræsentant for Carlson Wagonlit Travel møder gruppen i lufthavnen og sørger for transport til Alfa De Keyser Hotel.
Mandag den 16. Kl. 09.00 University check-in
Fredag den 20. Kl. 15:15 Bustransfer fra hotellet til Bruxelles lufthavn.
Kl. 16:30 Check-in i Bruxelles lufthavn.
Kl. 17:30 Afrejse fra Bruxelles lufthavn.
Kl. 19:00 Ankomst i Kastrup lufthavn.

Her følger rejseplanen for tur 2 - Kun konference:

Tirsdag den 16. Kl. 13:45 Check-in i Kastrup lufthavnen terminal 3 (seneste mødetid).
Kl. 15:15 Afrejse fra Kastrup lufthavn.
Kl. 16:45 Ankomst Bruxelles lufthavn.
Kl. 20.15 En lokal repræsentant for Carlson Wagonlit Travel møder gruppen i lufthavnen og sørger for transport til Alfa De Keyser Hotel.
Onsdag den 17. Kl. 09:00 Konference check-in
Fredag den 20. -- Som for tur 1

Vigtigt
For danske statsborgere kræves ikke visum til Belgien.

Eventuelle deltagere, der ikke har dansk statsborgerskab, skal muligvis have visum – det undersøger vi gerne ved bestilling af rejsen. Derudover anbefaler vi, at visumreglerne checkes igen ca. 14 dage før afrejse, da der med kort varsel, kan ske ændringer i reglerne.

Vær opmærksom på, at flere lande kræver, at passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets længde. Carlson Wagonlit Travel tilbyder at hjælpe med viseringen mod betaling.

Spørgsmål

Har du nogen spørgsmål til turen kan du kontakte Søren Berg Glasius på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv venligst "DeVoxx'09" i emnefeltet.

Tilmelding

Tilmelding er lukket.... prøv igen næste år

 
javagruppen Årets sidste J-Cafe og juleafslutning i Vest. @e2y_commerce i fuld gang med at præsentationer hvad de arbejder på. https://t.co/A34irDYZ4H
javagruppen RT @Nievesancho: @Javagruppen holds J-Cafe and Christmas closing in west on December 13th from 17.00 - 19.00 at e2Y in Aarhus (Ecopark). ht…
javagruppen Husk vi holder J-Cafe og juleafslutning i Vest den 13 december hos @e2y_commerce i Århus. Det bliver noget med et… https://t.co/3hBXmKGDY5
javagruppen Kom og få æbleskiver hos @e2y_commerce og hold årets sidste J-Cafe i Århus den 13 december. For tilmelding se her https://t.co/VdtlPfiX4X