Overordnet

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine tilmeldinger, køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi behandler følgende personoplysninger:
1) Medlemsoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, firmanavn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer, e-mailadresse.

2) Oplysninger om bestyrelse og aktivitetsudvalg: Ud over de almindelige medlemsoplysninger registrerer vi

  • Oplysninger om tillidsposter og andre hverv i relation til foreningen
  • Bankkontonummer
  • Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:
  • CPR-nummer

3) Historiske informationer

  • Personnavne i mødereferater
  • Videoer optaget på møder

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem årligt efter kontingent opkrævning og når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på og e.v.t. geografisk placering videregives til tredjeparter. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til andre formål. Vi bruger services fra github.com, google.com og mailchimp.com til behandling af data.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@javagruppen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Javagruppen
Naverland 2, 15.sal
2600 Glostrup
info@javagruppen.dk